Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Arco Expert Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Lampioane zburatoare
769 lei
Brand
CILINDRIC,INIMIOARA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unice, mult mai rezistente si mai sigure decat artificiile, Lanternele Zburatoare sunt alegerea perfecta pentru un eveniment deosebit si memorabil.
Conceptul lansarii Lanternelor Zburatoare provine de aproape doua mii de ani din China.

La inceput, Lanternele Zburatoare erau folosite ca o modalitate militara de semnalizare pentru ca puteau fi vazute de la foarte mare distanta.

Cu timpul ele au devenit o modalitate de a sarbatori fiind folosite in cadrul festivalurilor sau ceremoniilor din Extremului Orient. Lanternele Zburatoare aduc acum aceasta traditie si in zilele noastre ca sa sa va bucurati de momente deosebite in evenimentul dvs.

Dureaza aproximativ 30 sec.-1 min. pentru ca incinta lanternei sa se umple cu aer cald si sa o puteti lansa in aer. Lanternele Zburatoare sunt acompaniamentul perfect pentru un eveniment in aer liber sau pentru un cadou deosebit. Se ridica la mare inaltime - pana la 1200 m si pot zura mai multi kilometri, astfel incat pot face un eveniment memorabil si spectaculos, rezultatul fiind un spectacol magic atat pentru tine cat si pentru invitati.

Pentru a va putea bucura de toata frumusetea lansarii Lanternelor Zburatoare, urmariti cu strictete instructiunile de folosire in siguranta si cititi cu atentie lista cu punctele esentiale de verificat inainte de lansare.
Din Gura in Gura